Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred – Trygg & auktoriserad begravningsbyrå i Mariefred

Mariefreds Begravningsbyrå

Mariefreds Begravningsbyrå: En trygg & auktoriserad begravningsbyrå i Mariefred

Varmt välkommen till Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred! Vi är en trygg och auktoriserad begravningsbyrå i Mariefred – ett lokalt familjeföretag som etablerades 1997, med många års erfarenhet av allt som rör begravningar i Mariefred med omkringliggande orter. Mariefreds Begravningsbyrå är helägt dotterbolag till Södertälje Begravningsbyrå – som är äldsta begravningsbyrå i Södertälje med omnejd och startade sin verksamhet 1906. Vår begravningsbyrå i Mariefred tillhandahåller komplett hjälp kring begravningar i Mariefred med omnejd – inklusive, men inte begränsat till: Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m.fl. Vi hjälper till på samma sätt även på andra orter och med allt annat som följer med i samband med en begravning i Mariefred med närområden. Hos oss kan du enkelt boka begravning via vår webbplats, via telefon eller genom att besöka oss på vår begravningsbyrå i Mariefred.

Mariefreds Begravningsbyrå är Mariefreds med närområdens – Stallarholmen, Åkers styckebruk, m.fl. – enda auktoriserade begravningsbyrå. Vår mångåriga erfarenhet och breda kompetens ger våra kunder den trygghet som behövs, oavsett om det gäller en enkel begravning till en rimlig kostnad eller en mer påkostad begravningsceremoni.

Hos oss får du som kund alltid ett personligt bemötande och ett personligt engagemang hela vägen från dödsfall & begravning till bouppteckning & dödsboförvaltning.

Mariefreds Begravningsbyrå: Äldsta begravningsbyrån i Mariefred

Mariefreds Begravningsbyrå är Mariefreds äldsta begravningsbyrå och startade sin verksamhet 1997, genom moderbolaget Södertälje Begravningsbyrå, som är äldsta begravningsbyrå i Södertälje, etablerad 1906. Lars Isacson drev begravningsbyrån från mitten av 1960-talet fram till sekelskiftet. Under tiden införlivades både Gårdmans Begravningsbyrå och Axel Olssons begravningsbyrå i företagsnamnet Södertälje Begravningsbyrå och Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred är helägt dotterbolag till denna. Mariefreds Begravningsbyrå ligger på Långgatan 9 i Mariefred – vid torget i Mariefred. Parkering finns oftast på torget eller mycket nära.

Mariefreds Begravningsbyrå: Vår vision

Mariefreds Begravningsbyrås vision är att vara ett prisvärt alternativ till andra begravningsbyråer i Mariefred med omnejd, utan att pruta på kvalitet och god service. Detta är möjligt genom det lokala företagets flexibilitet och personliga engagemang som kommer våra kunder till godo.

Mariefreds Begravningsbyrå: Samarbeten

Mariefreds Begravningsbyrås samarbetspartners är i största utsträckning lokala företag. En medveten strategi som gynnar vår trakt och miljön.

Mariefreds Begravningsbyrå: Övriga villkor och regler

Ladda ned Mariefreds Begravningsbyrås sedvanliga kundinformation med övriga villkor och regler.

Mariefreds Begravningsbyrå: Hitta till oss

Mariefreds Begravningsbyrås besöksadress är Långgatan 9 i Mariefred – visa på karta. Begravningsbyrån ligger vid torget i Mariefred. Parkering finns oftast på torget eller mycket nära. Ring oss gärna för vägbeskrivning 0159 – 120 25!

  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Mariefred med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.