Dödsannons Mariefred – Skapa dödsannons – Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred

Dödsannons Mariefred

Dödsannons Mariefred: Hjälp med att skapa dödsannons

Vi på begravningsbyrån hjälper Er och utformar tillsammans med Er en personlig dödsannons. Vi hjälper till med dödsannonser i samband med begravningar i Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl och till alla Sveriges tidningar, samt har ett stort utbud av symboler och verser Du kan använda Dig av.

Dödsannons Mariefred: Min sida

Idag vill många publicera dödsannonsen både i tidningen och på webben. Ett minnesrum på webben kompletterar dödsannonsen i tidningen och hjälper till att hålla fina minnen levande. Du som beställare av dödsannonsen kan även bli ägare till minnesrummet. Det är varken krångligt eller tar lång tid.

Min Sida samlar allt viktigt du behöver. Ett minnesrum skapas automatiskt och allt du behöver göra är att använda nyckeln som du hittar i din dokumentation eller på annonskorrekturet som du får från oss på Mariefreds Begravningsbyrå.

Som ägare till ett minnesrum har du behörighet att lägga upp bilder och skriva text, samt tillgång till Min sida.

Via Min sida kan du se aktuell information gällande begravningen, såsom anmälda till minnesstund, beställda blommor, mm. Allt samlat på ett ställe.

Dödsannons Mariefred: Kom igång med Min sida

Allt är redan förberett och för att komma igång klickar du på länken nedan och anger din e-postadress som användarnamn, samt nyckeln du får från oss som lösenord.

Min sida >>

Dödsannons Mariefred: Dödsannonsens utformning

Dödsannonsen är utformad med:

  • Symbol. Se ett urval av symboler här.
  • Namn & datum. Omnämnande & tillkännagivande.
  • Vers. Eventuell vers, citat eller minnesord.
  • Begravningsuppgifter. När begravningen äger rum, eventuell inbjudan till minnesstund, förslag till eventuell minnesfond. Om begravningen endast skall vara för de närmaste.

På begravningsbyrån har vi även ett antal utformningsexempel för att hjälpa inspirationen, så att Ni skall få den dödsannons Ni önskar.

Dödsannons Mariefred: Skapa dödsannons

Härnedan kan du skapa en dödsannons som du sedan kan skicka till oss på Mariefreds Begravningsbyrå för publicering.

Dödsannons Mariefred - Skapa dödsannons - Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Mariefred med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.