Begravning pris – Pris för begravning – Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred

Begravning pris

Begravning pris: Pris för begravning

Pris för begravning i Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl varierar från begravning till begravning. Vi utformar en personlig begravning som överensstämmer med Era önskemål. Alla begravningar är därför olika. På grund av detta kan det vara lite svårt att ge en exakt prisuppgift via internet, därför vill vi reservera oss lite till den slutgiltiga kostnaden. Vektyget på sidan Ordna begravning online ger annars en mycket bra konkret uppfattning om en nära begravningskostnad. Vid besöket på begravningsbyrån lämnar vi dessutom som auktoriserad begravningsbyrå alltid ut en exakt prisuppgift för hela begravningskostnaden.

Komplett prisinformation om begravningskostnader får Ni enklast via sida: Ordna begravning online (rekommenderas) eller i vår prislista för begravningar (pdf). Via sidan Ordna begravning online kan man snabbt & enkelt ordna komplett begravning online, samt se ett (nästintilll) komplett urval av alla våra begravningstjänster & begravningsprodukter.

Om Ni önskar förbereda Er lite inför besöket på begravningsbyrån kan blanketten Anteckningar inför planeringsmöte på Mariefreds Begravningsbyrå hjälpa. Detta är inte nödvändigt, men kan underlätta om inte alla som vill närvara vid besöket har möjlighet till det.

Begravning pris: Pris för kista

Våra kistor & andra begravningsprodukter är tillverkade i Sverige med stor miljöhänsyn, i en process som kombinerar klassiskt hantverkskunnande med modern teknik. Pris för kista i Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl: från 4 195 kr. Se enklast hur mycket varje kista kostar via sida: Ordna begravning online eller i vår prislista för kistor.

Begravning pris: Pris för urna

Valet av urna ger stora möjligheter att avspegla den avlidnes liv och personlighet. Materialet i urnan avgör om den ska hålla beständigt eller bli en del av naturens kretslopp. Våra urnor är tillverkade enligt miljökravsspecifikationen ”Normgivande bestämmelser för askurnor”, som utformats i samråd mellan begravningsbranschen och träindustrin. Pris för urna i Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl: från 1 495 kr. Se enklast hur mycket varje urna kostar via sida: Ordna begravning online eller i vår prislista för urnor.

Begravning pris: Pris på gravsten

Gravstenar kan idag utformas på en mängd olika sätt. Valet av gravsten är personligt och vi bistår gärna med information och exempel. Givetvis erhåller Ni samma pris hos Oss som om Ni skulle vända Er direkt till gravstenstillverkaren. Boka gärna ett stenbesök hos oss så berättar vi mer!

Begravning pris: Priser för lyktor & ljus

Ladda ned vår prislista för lyktor & ljus (pdf).

Begravning pris: Pris för bouppteckning och andra juridiska tjänster

Gällande all juridisk hjälp kring dödsfall och begravning (familjejuridik) i Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl debiterar vi den tid som vi lägger ned i varje ärende. Varje ärende är unikt och kräver olika tid. Det går därför tyvärr ej att i förväg bedöma exakt vad ett ärende kommer att kräva i tid. Speciellt gäller det när man från början ej känner till dödsbodelägarkretsen och en omfattande släktutredning krävs. Ladda ned vår prislista för bouppteckning och andra juridiska tjänster.

Begravning pris - Pris för begravning - Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Mariefred med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.