Dödsannonser – Mariefred med omnejd – Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred

Dödsannonser från Mariefred med omnejd

Dödsannonser Mariefred: Här kan du alltid hitta aktuella dödsannonser från Mariefred med omnejd

På denna sida kan du alltid hitta aktuella dödsannonser från Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl. Klicka på dödsannonsen för mer information. Här kan man även ge en minnesgåva, tända ett ljus, se eller dela minnen och bilder, få veta mer om begravningen, beställa en kondoleansblomma, dela, söka på Familjesidan.se, mm.

Dödsannonser Mariefred: Logga in som anhörig via ’Min sida’

Här kan du även logga in som anhörig / administratör för en dödsannons & minnesrum. På annonskorrekturet Ni får från oss på Mariefreds Begravningsbyrå finns en nyckel. Ange din e-postadress som användarnamn, samt nyckeln som lösenord för att bli en administratör. Du kan logga in genom att klicka här: Min sida eller klicka på ’Logga in’ länk nedan.

För att tända ett ljus för någon, klicka på dödsannonsen och skriv din hälsning i rutan. Du kan även söka på dödsannonsen om du inte hittar den nedan.

  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Mariefred med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.