Anmälan till Minnesstund – Anmäl dig till Minnesstund efter begravningen – Mariefreds Begravningsbyrå, Mariefred

Anmälan till Minnesstund efter begravningen

Mariefreds Begravningsbyrå: Anmälan till Minnesstund efter begravningen i Mariefred med omnejd

Här kan du på ett snabbt och enkelt sätt göra anmälan till minnesstund efter begravningen i Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl. Det går alldeles utmärkt att göra anmälan för flera personer.

Här ovan fyller du i alla de personer du vill anmäla till Minnesstunden efter begravningen i Mariefred med omnejd. Du kan även fylla i eventuella önskemål om vegetarisk kost, glutenallergi eller liknande vid anmälan. Här har vi också samlat några länkar som kan vara bra att ha till hands: Beställ blommor till begravningen i Mariefred med omnejd, Dödsannonser från Mariefred med omnejd, Ge en minnesgåva, Vanliga frågor om begravningar, Minnesrummet, samt Familjesidan. Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor!

Anmälan till Minnesstund - Anmäl dig till Minnesstund efter begravningen - Mariefreds Begravningsbyrå, Mariefred - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Mariefred med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.