Avsluta sociala medier Mariefred – Komplett juridisk hjälp vid begravning – Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred

Avsluta sociala medier Mariefred

Avsluta sociala medier Mariefred: Lokal hjälp med att avsluta Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, mm.

Som auktoriserad begravningsbyrå i Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl, kan vi erbjuda lokal hjälp med att avsluta sociala medier vid dödsfall, bl a avsluta den avlidnes konton hos Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, med många fler. Allt oftare ställs anhöriga inför faktum att det finns sidor på t ex Facebook och Instagram som den avlidne lämnat efter sig. Vad ska hända med dessa? Om de ska stängas, hur gör jag då? Som nära anhörig kan man naturligtvis läsa på och ordna med detta själv, men det kan vara tidskrävande. Vi erbjuder komplett avslutning av sociala medier, där vi kan avsluta och stänga ned konton i de flesta sociala medier, t. ex. Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn. Du beställer direkt av oss och arbetet utförs av vår samarbetspartner CYNK.

Ladda gärna ned vår broschyr ”Nedstängning sociala medier” som du hitttar här bland många andra hjälpsamma broschyrer om begravningar och familjejuridik. I broschyren ”Nedstängning sociala medier” hittar du mer info om, samt tillförlitlig vägledning kring nedstängning av sociala medier. Du är förstås också alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss på Mariefreds Begravningsbyrå för komplett hjälp med att avsluta sociala medier.

Avsluta sociala medier Mariefred: Varför behövs hjälp med att avsluta sociala medier?

Vi får många frågor om hur anhöriga ska hantera den avlidnes sociala medier som Facebook och Instagram efter begravningen. Ofta saknas inloggningsuppgifter till att börja med. Och att kontakta företagen bakom de sociala plattformarna är långt ifrån enkelt. De flesta anhöriga brukar vilja avsluta allt för att slippa smärtsamma och opersonliga födelsedagshälsningar, med mera.

Avsluta sociala medier Mariefred: Beställ nedstängning av sociala medier

Du kan enklast beställa nedstängning av sociala medier i samband med att du ordnar komplett begravning online, här i vårt lätthanterliga verktyg Begravningsbyrån Online: Planera & beställ begravning i Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk, m fl. Det går förstås även alldeles utmärkt att skicka ett meddelande till oss, ringa till oss eller besöka oss.

Avsluta sociala medier Mariefred - Komplett juridisk hjälp vid begravning - Mariefreds Begravningsbyrå i Mariefred - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Mariefred med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.