Begravningsblommor

Begravningsblommor

Vi ombesörjer beställningar på begravningsblommor för alla begravningsgäster utan någon extra faktureringsavgift, utkörningskostnad eller pristillägg.

Beställning via begravningsbyrån kan ske via:

Betalning kan ske på begravningsbyrån med kontokort eller via faktura.

När det gäller val av blommor beror det på vilken typ av kista som väljs. Vi på begravningsbyrån har ett stort utbud av arrangemang samt kunskap om blommor. Skulle det inte finnas någon passande dekoration kan Vi göra mer personliga arrangemang gällande form samt blomsterval. Skall kista ha ett bårtäcke kan det istället vara lämpligt med en stående dekoration framför kistan.

Olika typer av dekorationer

Normalstor kistdekoration från:  ca 3000 kr

Mindre kistdekoration från: ca 2000 kr

Krans från: ca 1700 kr

Stående sorgdekoration från: ca 1000 kr

Låg sorgdekoration från: ca 800 kr

Lösbunden bukett från: ca 400 kr

Handbukett från: ca 60 kr

 

Då ingår ett kort med text men skulle man vilja ha band istället, tillkommer en kostnad på 250 kr utöver blomsterpriset.

Handbukett

Både kvinnor och män kan ha en handbukett. Det kan kännas skönt att ha något i handen vid avskedet. Vanligen är det en röd ros, en handbukett kostar ca 60 kr.

Om Ni beställer blommor via blomsterhandlare med utkörning, ange då noga både klockslag, plats och namnet på den avlidne. Ni kan även kontakta begravningsbyrån då Vi kan ge Er numret till den blomsterhandlare som är anlitad av de anhöriga. Om Ni själva har en dekoration med Er ser Vi gärna att Ni lämnar den 45 minuter innan begravningen, då det underlättar när Vi ska dekorera runt kistan.

Kontakta oss per telefon eller mail för att beställa begravningsblommor

0159 - 120 25 eller kontakt@mariefredsbegravningsbyra.se

Off